Rozsdagyár

ARCHAIC - Klippremier: The Saw

2018. március 12. - Felicium

27503353_10156128118875763_4009723015363598342_o.jpg

Friss videoklippel jelentkezett a budapesti Archaic. A tavaly újjáalakult csapat rendkívül sikeres második nagylemeze a 2017-es év második felében jelent meg "How Much Blood Would You Shed To Stay Alive?" címmel (lemezkritika ITT). Erről a korongról választották a The Saw című egyik legfogósabb tételt, melyhez egy különleges próbatermi kisfilm készült.

Egy átlagos nap jópár holttestre bukkant a telephelyi portás egy eldugott raktárrészen. A rendőrségi helyszínelés során tüzetesen átnézték a szomszédos zenekari próbatermeket is, ezek közül a leggyanúsabb az volt, amiben még búgtak az erősítők a rég otthagyok sörök savanyú szagában, és a falon egy hatalmas ARCHAIC felirat árválkodott. 

Egy patkányarcú srác vigyorogva somfordált oda egy darabokra tört videokamerával, amit kukázáskor lelt, hátha valami kis jutalom leesik neki a láncdohányos nyomozóktól, de csak egy földről felkapart elfojtott cigaretta lett a jussa.
A következő képsorok a sérült memóriakártyáról származnak...

A rendkívül pozitív visszhangot keltő új Archaic lemezről ez már a második dal, amely mozgóképet kapott, a lemezbemutató koncert pedig 2018. március 14-én lesz, a The Return Of The Living Thrash esten, együtt a Reasonnel, Sonedirt-el és az At Night I Fly-al. Mindegyik zenekar speciális műsorral készül, és a merch pult is gondosan fel lesz töltve (esemény).

Kövesd a zenekart a Facebook-on, kritikákért, koncertleírásokért és további infókért!
KEEP SUPPORTING THRASH METAL!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9213732994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása