Rozsdagyár

TEARS OF KALI - Klippremier: Dive Into Ascension

Újabb klip és hamarosan kézzel fogható formában a bemutatkozó album

2018. május 07. - Felicium

klip_mentes_0572.jpg

Tavaly októberben jelent meg a budapesti Tears Of Kali bemutatkozó albuma, a "Dive Into Ascension". Azóta a csapat túl van a lemezbemutató koncerten is, de hamarosan újra láthatjuk őket a színpadon, július 6-án a Dürer Kertben (bővebben ITT írtunk a csapatról).

Nagyon jó élmény volt nekünk ez a buli, igazi első egymásra találás a közönséggel. Még ismerkedünk egymással, de kiváló visszajelzések érkeztek eddig mind a felvett anyagra, mind a színpadi produkcióra. A jövőben ez még sokat fog fejlődni, addig is sokat dolgozunk azon, hogy pár héten belül fizikailag és létezzen a lemez. /Leindler Milán/

A csapat időközben a lemez címadó dalához, a Dive Into Ascension című dalhoz készített egy videoklipet, ami merőben más, mint az előző. Az amúgy tartalmas szövegű számot sikerült ellensúlyozni, és a frontember, Rozsár István is megmutathatja igazi(?) arcát.

A zenekar FB-oldala: https://www.facebook.com/tearsofkali/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9513897618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása