Rozsdagyár

ISATHA - Megjelent az extrém folk metal banda első EP-je

2018. május 30. - Kovenant

isatha_band.jpg

A 2010-ben megalakult budapesti Isatha zenekar megjelentette első EP-jét "Tavaszi szél" címmel, mely folytatása a 2013-as "Erdei regék" című albumuknak, illetve talán egyfajta előzetese is a következő stúdióalbumnak.

A műfaj kedvelőinek egészen speciális formában tálaljuk a közismert népdalt, mely lemezünk címét is adta. A lemezen három teljesen saját dallal készültünk, a népzenei elemekhez hűen, de mégis egy kissé sajátos, a régi Isatha-stílus sokszínűségével megfűszerezve ajánljuk az EP-t az extrémebb zenék kedvelőinek.

Felcsendül a sokak által szeretett, újra kiadott Vérvörös ég alatt az első lemezről, megújult hangszereléssel, átmenetet képezve a régi és új lemezünk között, mégis kissé nosztalgikus hangulatot keltve a lemez hallgatása közben.

Új stílus felé bontogatjuk szárnyaink, az ősi, pogány kántálással egy teljesen más színt csalva a lemezre, mint az Erdei regék albumon, mely a két másik új dalunkban hallható. Mélyebb, struktúrában összetettebb hangzásvilágot kaptunk új formációinkban a billentyűs hangszer révén, melyet akár a dallamosabb zene kedvelői is könnyeden fogyaszthatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9014012338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása