Rozsdagyár

MARTYR LUCIFER - Hamarosan érkezik az új stúdióalbum

2018. június 01. - Kovenant

ml_band.JPG

Június 22-én a Seahorse Recordings gondozásában érkezik az olasz Martyr Lucifer új lemeze "Gazing At The Flocks" címmel: a projekt érdekessége, hogy a lemez gitárfelvételein a magyar Nagaarum működött közre.

Az olasz csapat 2011-ben alakult meg: a debütalbumon ("Farewell To Graveland") még gótikus metalt játszottak, ez azonban fokozatosan tolódott el a rock és az indie szcéna felé. A 2013-as "Shards" korong dalain már egyértelműen érződött a váltás, mely a mostani anyagon teljesedik majd ki. 

A stúdiós munkálatok során nemzetközi gárda segítette az olasz énekest: a közreműködők között találjuk a Leit művésznevű ukrán zenészt, Adrian Erlandsson (At The Gates, ex-Paradise Lost) svéd dobost, az olasz Alexios és Fox nevezetű alkotókat és a magyar avantgárd doom/black metal előadót, Nagaarumot is, aki gitározott a lemezen. A Martyr Lucifer felállása azóta átalakult és stabilizálódott, illetve a projekt már új dalokon is dolgozik.

ml_cover.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2014017566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása