Rozsdagyár

DORO - Klippremier: All For Metal

2018. június 08. - Kovenant

doro_1.jpg

A Nuclear Blast gondozásában augusztus 17-én a tradicionális heavy metal hősnője, Doro kiadja friss, dupla stúdióalbumát "Forever Warriors, Forever United" címmel, mely 25(!) új szerzeményt fog tartalmazni. Most az All For Metal című tétel klipje nézhető meg a hajtás után.

A videóban igazi sztárparádét láthatunk, többek között az alábbi vendégművészek közreműködésével: Mille (KREATOR), Johan Hegg (AMON AMARTH), Chuck Billy (TESTAMENT), Warrel Dane (R.I.P.), Jeff Waters (ANNIHILATOR), SABATON, Ross The Boss, Rock‘n‘Rolf (RUNNING WILD), DETRAKTOR, Tommy Bolan (ex-WARLOCK), Andy Brings.

Az albumon helyet kapott néhány hatalmas rockhimnusz, számtalan súlyos tétel, valamint jó néhány szívmelengetően érzelmes dallam is. Biztos lehetsz benne, hogy a lemez erőt és energiát fog átadni, ha meghallgatod. Azt hiszem, az All For Metal című szám az All We Are című nótámhoz hasonlóan egy igazi metalhimnusz, melyben néhány kiváló kollégám is közreműködik, akik persze mind a barátaim is egyben. Elképesztően jól szól élőben és remélem, hogy ti is éppen annyira fogjátok élvezni, mint mi!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8514032524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása