Rozsdagyár

HISZTÉRIA - Megjelent az új lemez

2018. július 16. - Rock n roller

hiszteria_bolond_a_vilag_cover_2000.jpg

5 év után új albummal jelentkezik a Hisztéria zenekar. Új lemezük címe: "Bolond a világ".

1987-es fennállásuk óta ez a tizenkettedik hanghordozójuk, melyen 12 dal kapott helyet. Ebből 10 új és 2 régi szám újragondolva. Utóbbiak eredeti verziói az 1990-es első lemez, a "Támadni kell" legnépszerűbb dalai. Mint minden Hisztéria lemez, ez is tartogat meglepetéseket: megtalálhatóak rajta a megszokott húzós punk, punkrock témák, de új stílusként helyett kapott a SKA, ami jellemző lesz az új Hisztériára.

A lemezt végigjátszva nem lesz az az érzése a hallgatónak, hogy ha meghallgat egy dalt a lemezről, akkor ismeri mindet. Összességében egy igazi, színes, izgalmas lemezt tett le az asztalra a Hisztéria, így nem maradhat el a lemez pozitív fogadtatása sem.

Toncsi Cox - ének, Laci István - gitár, Mészáros Tibor - dob, Czégény Attila - basszusgitár, Johnny Storm - billentyűs hangszerek.

Dallista:

  1. Félhomály
  2. Bolondság
  3. Együtt (Fogjunk össze srácok)
  4. A pohár legyen mindig tele
  5. Hidd el
  6. Face to Face
  7. Ki mennyit ér?
  8. Állj talpra
  9. Nem adom fel
  10. Moonlight

bónusz újragondolt verziók):

  1. Army n' Roll (Tépd szét a behívót)
  2. Amigo Mio (Amigo II.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1114115603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása