Rozsdagyár

OWL - Dalpremier: Madness Is The Glory Of This Life

2018. július 20. - Kovenant

owl_2018_1.jpg

A német doom metal trió, az Owl harmadik soralbuma, a "Nights In Distortion" szeptember 7-én érkezik a Temple Of Torturous Records kiadó gondozásában. A korongról most a rendkívül masszív, egyszerre dallamos és pusztítóan nyers Madness Is The Glory Of This Life című tételt hallgathatjátok meg.

A zenekar alapítója és dalszerzője, Christian Kolf az alábbiakat mondta el a dalról:

Egy furcsa, kitekert, kozmikus hangulatú death metal nótát akartam a lemez végére illeszteni. Úgy a Gorguts és a Type O Negative stílusában. A szeretet félelmet jelent, a félelem pedig gyűlöletet. Ez az emberiség számtalan problémájának az oka. Az élet egyben őrület is, tehát az őrület életünk dicsősége és csúcspontja. Ha valami furcsa zenei stílust hallasz és az tetszik is, akkor az minden bizonnyal erőt is ad neked. 

A számot ITT hallgathatjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1914124541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása