Rozsdagyár

OSSIAN - Jubileumi feldolgozásalbummal jelentkezik a HammerWorld Magazin

2018. augusztus 29. - Kovenant

ossian_band_1.jpg

A Hammer Records különleges meglepetés kiadvánnyal köszönti Paksi Endrét - szeptember 15-én a Barba Negra Track-ben tripla jubileumot ünnepel az Ossian.

A már hagyományosnak nevezhető őszi Barba Negra Trackes Ossian koncert ezúttal a korábbiaktól eltérően még emelkedettebb szerepet tölt majd be a zenekar életében. Szeptember 15-én a rajongókkal együtt tripla jubileumra készül a csapat: Paksi Endre 60. születésnapja, az "Acélszív" album megjelenésének 30. évfordulója is méltóképpen, nagyszabású, látványos koncert keretében kerül megünneplésre, miközben arról sem feledkeznek meg, hogy éppen húsz éve annak, hogy Rubcsics Richárd gitáros és Endre együtt kezdték el a zenekar egy új és azóta is töretlenül tartó korszakát.

Az ünneplésből a zenekar kiadója, a Hammer Records sem marad ki, hiszen több hónapos titkos szervezkedés és munka után egy különleges kiadvánnyal lepi meg nem csak a rajongókat, de magát Paksi Endrét is. A HammerWorld Magazin szeptemberi mellékleteként jelenik meg az a korong, melyen a hazai rock zenei élet krémje dolgozott fel egy-egy ikonikus Ossian nótát, miközben Endre erről mit sem sejtett.

A kiadvány augusztus 28-án teljes egészében debütált a Rock FM “Rock Délután” című élő adásában, melyen Endre és Ricsi is részt vett, és amelyet rekordszámú néző követett figyelemmel a Facebookon. Az adás ITT visszanézhető.

cover_12.jpg

Ossian Tribute - Egyek vagyunk
(2018 / Hammer Records)

1. A rock katonái (Road)
2. Ahol a szürkeség véget ér (Mobilmánia)
3. Rocker vagyok (Moby Dick)
4. A magam útját járom (Dorothy)
5. Az Ítéletnap (Crystal Viper)
6. Éjféli lány (AWS)
7. Szenvedély (Omen)
8. Ahányszor látlak (Leander Kills)
9. Sörivók (Alcohol)
10. Magányos angyal (Magányos Angyalok - Kalapács József / Rudán Joe / Bodor Máté / Matláry Miklós / Friskó Péter / Kovács Zoltán / Nagy Dávid)
11. Soha nem lehet (Sunset)
12. Ha Te ott leszel velem (Dalriada)
13. Hiszek abban (Romantikus Erőszak)
14. Társ a bajban (Tales of Evening)
15. Trianon (Hungarica)
16. Vad bolygó (Archaic)
17. Acélszív (Lord)
18. Ítéletnap (Tankcsapda)
60. Hé, Te! (újrafelvett verzió az "Utolsó Lázadó" EP-ről, a Hammer Records első megjelent stúdiófelvétele 1998-ból)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1714209381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása