Rozsdagyár

OSSIAN - Klippremier: Továbblépni

2023. szeptember 06. - Kovenant

ossian_2023.jpg

Vadonatúj dallal és a hozzá készített videoklippel jelentkezett az Ossian. A Továbblépni című szerzemény az első előfutára a már készülő és a tervek szerint 2024-ben megjelenő új Ossian-nagylemeznek (a csapat előző albumairól ITT és ITT írtunk kritikát).

Paksi Endre a dal megszületéséről:

Két és fél év után új dallal és videoklippel jelentkezünk, amely a jövő év elején megjelenő új albumunk egyik első elkészült száma. A klipet Nagy Viktor és stábja, a Mihaszna Film készítette és egy remek kis sztorit raktak össze. A főszereplő biciklis futár srác, akit Zielinski Krisztián alakít (aki egyébként szintén nagy Ossianos), az utakat járva szembesül a legkülönfélébb helyzetű emberekkel, akik közül gyakran pont azok viselkednek a legkicsinyesebben, akiknek a legtöbbet adott az élet.

A kis történet tanulsága az, hogy nem érdemes elszállni, mert néha pont azoktól kaphatsz segítséget és emberséget, akiknél többre tartod magadat. Nagy örömünkre ismét velünk volt a Trüffel Vonós Quartet, akik a Gyönyörű bolondban már szerepeltek velünk, és most egy lendületes dalban is odatették magukat. Mi is és ők is nagyon élvezték a közös munkát. A dalt a szeptember 9-i Barba Negrás nagykoncerten már játszani fogjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7018209087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása