Rozsdagyár

ROCKMARATON - 2019-ben is érkezik kedvenc hazai fesztiválunk!

2018. szeptember 11. - Felicium

unnamed_1.png

Egy rövid kis pihenő után, az ősz beálltával a szervezők újra nagy erőkkel fogtak hozzá a 2019-es fesztivál szervezéséhez és örömmel jelentik, hogy változatlanul Dunaújváros ad otthont a Rockmaratonnak, jövőre pedig 2019. július 8-14. között tölthetünk együtt egy hetet a rockparadicsomban.​

Az idei év tapasztalatai alapján arra jutottunk, hogy a rendezvényünk a méretet tekintve elérte a zenitet, ezért a történetében először maximalizáljuk a megvásárolható bérletek és napijegyek számát. Nem annyi embert szeretnénk beengedni a Rockmaratonra, amennyit csak elbír a terület, hanem annyit, ahányan még jól tudjuk érezni magunkat, komoly tömegérzet, felesleges sorbanállások nélkül, és az elengedhetetlen családias-baráti légkört is fenn tudjuk tartani. Eddig is fontos volt nekünk, hogy minden évben növeljük a fesztivál színvonalát, 2019-től végleg átkerül a hangsúly a mennyiségről a minőségre. A napi látogatószámot 6000 főben maximalizáljuk, ami az elmúlt évek átlagos napi látogatószámához igazodik.   

 

Elérhetőek az early bird bérletek:

 Online 
► SZÉP Kártya 
 K&H SZÉP Kártya 
 Jegyirodák 

A VIP Támogatói csomagunkat is átalakítjuk, csak előzetes regisztráció után lehet majd megvásárolni, az egyszerűsítés kedvéért tartalmazni fogja a hetibérletet is, de csak 100 darabot értékesítünk belőle! Akik ez iránt érdeklődnek még egy hetet várniuk kell a jegyvásárlással! További részletek hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1814235193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása