Rozsdagyár

AUDIONERVE - Dalpremier: Obey!

Friss dal a készülő második nagylemezről

2018. szeptember 16. - Felicium
audionerve-obey_promo.jpgFriss dallal jelentkezett az 2014-ben alapított Audionerve csapata. A modern, elektronikát is bőszen használó budapesti duó saját szavaival is mesélt nekünk az Obey! című dalról.

Gergő az alábbiakat mesélte a dalról:
A Burn Your System debüt lemezzel viszonylag magasra helyeztem a lécet magammal szemben, hiszen tudtam, hogy a folytatásnak is legalább annyira arcba mászónak és falhoz préselőnek kell lennie, mind dal ügyileg, mind pedig megszólalás végett. Nem titok, hogy már dolgozunk a folytatáson, ami egy 10 számos nagylemez lesz, valamikor a jövő év első felében, ha minden jól megy. Már 5 dallal készen vagyunk a 10-es csokorból. Ebből szeretnénk megmutatni most nektek az "Obey!"-t.
A dal írás folyamata maradt a régi, azaz az instrumentálért teljes egészében én felelek, a vokálokért pedig Andres. A felvételek és a végső keverés ugyan úgy a saját műhelyemben az 515 Studioban zajlanak, míg az énekfelvételek Ausztriában illetve Angliában kerülnek rögzítésre.
Ugyan már egyszer hírt adtunk arról, hogy a dalokat összepróbáljuk egy díszes társasággal (Makai László - dob, Höflinger Tamás - gitár, Csák Károly - basszus, Vincze Andres - ének, Hájer Gergő - gitár) annak érdekében, hogy színpadképes legyen a produkció, de egyelőre koncert még várat magára, hiszen mindenki eléggé le van kötve az anyazenekarával. 

Továbbá Andres mesélt, a dal szövegvilágáról:
Ez a dal az én szemszögemből mutatja be a napjainkban zajló szörnyűségek egyik szegmensét. Az emberek hajlamosak beállni a sorba, a korrupció felé húzni, elveszteni a józan ítélő képességüket és a végén már azt sem tudják, hogy kik Ők maguk valójában. Az emberiség a saját maga által kitaposott pusztulásának útján halad.

BandCamp vásárlási link, a veszteségmentes formátum érdekében:

A debütáló 'Burn Your System' c. lemezt alább hallhatjátok:
https://youtu.be/gMy_sLmb8ZI

Facebook oldal:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5114235591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása