Rozsdagyár

CROWHILL TALES - Megjelent a kisvárdai csapat bemutatkozó albuma

2018. szeptember 20. - Kovenant

crowhill_tales_band_2018.jpg

A 2005-ben megalakult kisvárdai Crowhill Tales első nagylemeze "If I Were A Crow" címmel szeptember 18-án jelent meg.

Létrejötte óta a Crowhill Tales mindig is arra törekedett, hogy egy sajátos, legfőképpen csak rá jellemző stílust alakítson ki a thrash / death / doom metalt használva kiindulópontként, de atmoszferikus akusztikus részekkel színesítve azt. Ennek a zenei ötvözetnek első kézzel fogható formája jelent meg „Before Birth” címmel 2013. március 1-én. Ezután változások álltak be a zenekar háza táján, az EP-n hallható felállás széthullott. Gerome (ének) és Zoltán (basszusgitár) úgy döntött, elhagyja a bandát, valamivel később Gergő (dobok) és a zenekar útja is különvált.

Szerencsére minden posztra sikerült megtalálni a megfelelő embereket, akik új színt és energiát hoztak, ami által a csapat új erőre kapott, és egy működőképes, tenni akaró zenekar kovácsolódott össze. Számos tagcsere után a Crowhill Tales mai felállása tehát: Zákány Alex (ének), Hegedűs Norbert (gitár), Losonczi Péter (gitár), Fazekas Péter (basszusgitár), Gáva József (dobok).

A frissült felállású banda bemutatkozása a Shattered Harmony című dal volt, mely előrevetítette, hogy mi várható a 2018-ban megjelenő első nagylemeztől. Az "If I Were A Crow" címmel megjelent korong az elmúlt évek dalainak esszenciáját gyűjti csokorba. A banda számára nem is lehet más a cél, minthogy a lehető legtöbb helyre eljuttassák annak hírét és megtámadják a klubok színpadait.

crowhill_tales_if_i_were_a_crow_2018_-cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1214250911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása