Rozsdagyár

WALL OF SLEEP - Október végén érkezik az új album

2018. október 02. - Kovenant

wall_of_sleep.jpg

Október 26-án a Nail Records gondozásában jelenik meg a Wall Of Sleep hatodik, "The Road Through The Never" című új albuma.

A zenekarba másfél éve érkezett a többek között a Stonehenge és az After Crying zenekarokból ismert, Fonogram- és eMeRTon-díjas énekes, Bátky 'BZ' Zoltán, és az első közösen készített album még szélesebbre nyitja a csapat zenei világát. A korai doom / stoner stílus mellé klasszikus metal, hard rock, pszichedelikus és progresszív hatások is érkeztek, a nyolc dalt tartalmazó lemezen minden eddiginél kiforrottabb arcát mutatja az együttes. 

Az album máris előrendelhető az alábbi elérhetőségeken: Digipack CD ITT, férfi póló ITT, női póló pedig ITT. Három lemezbemutató koncertet is tart a csapat, mégpedig október 27-én Budapesten a Tripben, november 3-án Sopronban a Hangárban, november 4-én pedig Bécsben (Weberknecht). Korábban a banda már közzétette egyik daluk, a Sins Of The Fathers demóverzióját is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2714277367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása