Rozsdagyár

SLAYER - A thrashistenek júniusban Budapesten koncerteznek!

2018. december 03. - Kovenant

slayer_2.jpg

2019. június 11-én a budapesti Papp László Sportarénában lép fel a Slayer búcsúturnéjának keretében.

Minden idők egyik legkultikusabb metalbandája, az amerikai Slayer 2018 januárjában jelentette be, hogy egy világkörüli búcsúturné keretében utoljára lépnek rajongóik elé, pályájukat pedig lezárják. Ez mindenképpen nagy meglepetés volt, hiszen a zenekar túlélte Dave Lombardo dobos távozását, majd gitáros-dalszerzőjük, Jeff Hanneman bő öt évvel ezelőtti halálát is. Az előbbi pótlására Paul Bostaph, míg a gitárosposztra az Exodus bárdistája, a régi harcostárs Gary Holt érkezett. A Nuclear Blast gondozásában pedig 2015-ben ki is adták a "Repentless" című korongjukat, mely korrektül sikerült (lemezkritika ITT).

A búcsúturné idén májusban indult Észak-Amerikában, majd ősszel Európába érkeztek, hogy aztán meg is hosszabbítsák a koncertkört, előbb Dél-Amerikában, Ausztráliában is Japánban is. Most pedig bejelentették a 2019-es újabb európai, nyári fellépéseiket is.

A budapesti koncertjegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetőek december 4-én 10 órától, a teljes körű jegyértékesítés december 5-én 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Fotó: Tim Tronckoe 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3314415850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása