Rozsdagyár

HANDS OF DOOM - Újabb hazai stoner/sludge/doom zenei körkép

2018. december 09. - Felicium

hod_2018_front.jpg

Pár év kihagyás után ismét új válogatásanyag jelentkezett a hazai stoner/sludge/doom zenékkel foglalkozó Hands Of Doom portál. Erre a pár évre azért volt szükség, hogy ne mindig ugyan azok a bandák legyenek rajta újabb és újabb dalokkal. Mostanra azonban a hazai színtéren kinőtte magát egy újabb generáció, akik a megszokott tradícióktól kissé merészebbek, extravagánsabbak és némileg megszólalásukban is energikusabbak... Szóval, nem egy szokványos ólomsúlyokkal és sivatagi fuzzokkal megpakolt stoner/doom kollekcióra kell számítani. Bár súlyban és riffekben most sem lesz hiány. Igaz lesz rajta pár ismerős, régi név, de ők is változtak, vagy épp pihentek az elmúlt években.

A válogatáson szereplő zenekarok: Devil Seed; Low-Down; BORU; Stonedirt; VolumeFeeder - egy új előzetes dallal; Buso von Kobra; JumboFat; Dungaree; Red Swamp; Vanta; GRRRMBA; Aebsence; GYILKOS; Wall Of Sleep.

A borítón egy fiatal, tehetséges street-art művész FREAKBOY munkája látható, akinek ezúttal is hatalmas köszönet önzetlen munkájáért.

FREAKBOY elérhetőségei:
https://www.facebook.com/FreakBoyGroup/
https://www.instagram.com/freakboy_01/

A válogatás bandcamp oldala:
https://hodpresents.bandcamp.com/album/stoner-sludge-doom-music-compilation-from-hungary-2018

hod_2018_back_--02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3714447074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása