Rozsdagyár

ACTION - Klippremier: Gyűlölet vezet

2018. december 21. - Kovenant

action.jpg

Idén megjelent új albumáról már második videoklipjét jelenteti meg az Action zenekar. A Szasza nevével fémjelzett hardcore formáció visszatérése óta a jelenlegi a harmadik megjelent nagylemeze a zenekarnak (a korongról ITT írtunk kritikát).

"2012-ben raktuk össze ezt az új Actiont, a zenekar azóta teljesen önállóan és spontán, határidők és megfelelési kényszer nélkül dolgozik" - vall Egyházi Gábor basszusgitáros a zenekar hozzáállásáról. A lemez megjelenése óta is ebben a szellemben folyik a munka, nem erőltetik a koncertezést, fellépést akkor vállalnak el, ha nem kell felesleges kötöttséget magukra erőltetni.
 
Új videoklipjüket is a minimál jegyében, fehér háttér előtt készítették el minden koncepció nélkül. A végeredmény azonban őket igazolta, mert rendkívül hangulatos klip sikeredett.
 
Az Action jelenlegi felállása:
Szendrey “Szasza” Zsolt - ének
Szabó Tamás - gitár
Egyházi Gábor - basszusgitár
Sznák “Zaba” Zoltán - dob

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4314506076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása