Rozsdagyár

DRAWING - Megjelent a soproni hardcore csapat új EP-je

2018. december 23. - Kovenant

drawing_band.jpg

November közepén jelent meg a régisulis hardcore-ban utazó soproni Drawing új EP-je "Harcban élve" címmel, mely teljes egészében végig is hallgatható és a zenekar három klipet is készít a közeljövőben a kiválasztott dalokra.

A banda 2008-ban alakult Sopronban. Zenénkkel és életformánkkal az egyszerű, nyers oldscool hardcore-t képviseljük, de a zenében egyaránt megtalálható a punk, a rap, a thrash metal vonal, a szövegek pedig magyar nyelvűek, ami számunkra nagyon fontos. 2008 óta folyamatosan koncertezünk itthon és szomszédos országokban (Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország). 2008 óta szinte minden évben fellépünk az ország egyik legnagyobb fesztiválján, a Volton. 2011-ben együtt játszhattunk a NYHC mozgalom keresztapáival, a New York-i Agnostic Fronttal, 2014-ben pedig a Hatebreeddel játszhattunk a Volton. A tíz év alatt öt lemez készült és 2013 -ban egy koncert-DVD is napvilágot látott.

Az ötödik, friss lemezünk idén novemberben jelent meg "Harcban élve" címmel. A lemezen hat szám hallható, amelyről három klip is készülni fog. Az egyik videó a soproni rögbicsapat indulójára készül, mely hamarosan látható lesz. A  banda idén december 15-én ünnepelte tízéves évfordulóját Sopronban és ezzel a koncerttel zárta a 2018-as  turnéját. Tavasszal az Akela vendégeként utazzuk körbe az országot.

A Drawing jelenlegi felállása:

Bazsi - ének

Krisz - gitár

Beni - dob

Ádi – basszusgitár

 

Diszkográfia:

2008 - Bennünk él (Maxi)

2009 - Szemtől szemben (EP)

2011 - Indul a menet (LP)

2013 - Zene, család, barátok, hardcore (LP)

2013 - Zene a föld alól (koncert-DVD)

2016 - A mi utunk 2008-2016

2018 - Harcban élve (EP)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2114508778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása