Rozsdagyár

DREAMGRAVE - Klippremier: Drop The Curtain

2018. december 29. - Kovenant

dreamgrave2_1.jpg

Egyfajta karácsonyi-újévi ajándékként új klipet dobott ki a Dreamgrave az év elején megjelent "Monuments" című EP-hez (a zenekarról és előző soralbumukról ITT írtunk bővebben). Szokás szerint egy mélyebb témát boncolgat a banda. A Drop The Curtain egy dal azokról, akik szellemi leépüléssel küzdenek, és azokról is, akik az életüket dedikálják az ápolásnak az utolsó pillanatig.

A gondozókat, közülük is a családtagokat gyakran a láthatatlan második betegnek hívják. A családtagot ápolók önmaguk is pszichológiai leépüléssel, szociális elszigeteltséggel, valamint fiziológiai, anyagi nehézségekkel küzdenek meg nap, mint nap. Segíts, légy türelmes és légy jelen, ha a családodban valaki ápol, vagy ápolásra szorul! Ha te magad viseled gondját családtagnak segítséget kérni és elfogadni létfontosságú.

2019-ben ti is több helyen találkozhattok ezzel a dallal és a Dreamgrave-vel országon belül és kívül is. Ami biztos, hogy az egyre nagyobb sikerrel működő Abaliget ProgCamp fesztivál a Rockvilág.hu Online Rockmagazinnal karöltve megalkotta a ProgCamp Winter Tour nevű esemény sorozatot, melynek mindhárom, már bejelentett állomásán elcsíphetitek a bandát (Facebook-események a dátumok alatt):


Február 2 Budapest @ S8 Underground Club w/Room of the Mad Robots, The Royal Freak Out
Február 9 Szeged @ JATE Klub w/The Void, Tiansen, Dystopia
Február 23 Pécs @ Ti-Ti-Tá w/Soulmirror, Perfect Symmetry, Leave No Trace
Március 14 Temesvár @ Reflektor Klub w/The Tumor Called Marla
Március 15 Déva w/The Tumor Called Marla
Március 16 Kolozsvár w/The Tumor Called Marla

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr514520532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása