Rozsdagyár

ENTHRONED - Season of Mist szerződés és lemezmegjelenés

2019. január 04. - Felicium

enthroned_2019_pic_by_david_fitt.jpg

A black metal rajongók számára nem kell bemutatni az 1993-ban alapított belga zenekart, akik az elmúlt 25 évben 10 albummal erősítették a színteret. Az underground metal egyik legnevesebb kiadója, a Season of Mist pedig 2019 első híreként azt jelentette be, hogy hozzájuk igazol az Enthorned. Ez egyben azt is jelenti, hogy a csapat 5 év után idén ismét albumot készít, amire az év második felében lehet számítani.

Enthorned rajongók figyelem, itt az ideje, hogy megtörjük a csendet! Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az új kiadónkat, akikkel mostantól együtt dolgozunk. Az elkövetkező kiadványaink kiadásáról a Season of Mist fog gondoskodni. Nagy lelkesedéssel várjuk ezt az új kapcsolatot, ahol a kiadó segítséget nyújt, de mégis szabadságot ad a művészetünkben. Úgy érezzük, végre jó helyre kerültünk.

Fotó: David Fitt

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4414535336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása