Rozsdagyár

CONTINOOM - Megjelent az első nagylemez

2019. február 09. - Felicium
continoom_2019.png
A "Not My War" üzenete: a saját utad járd, és ne hagyd, hogy bármi eltántorítson a céljaidtól. – nyilatkozta Schrott Péter (Schroti), a zenekar énekese és zeneszerzője a címadó dalról. De akkor ez kinek is a háborúja? 

„Az élet soha nem alakul úgy, mint ahogy elképzeljük.” – mesélte Schroti az album születése kapcsán – „Sokszor fúj minket a szél egészen más irányba, mint amerre igazából menni szeretnénk. Sokszor későn kapcsolunk és máris valaki teljesen más háborújában találjuk magunkat, amihez, ha belegondolunk semmi közünk sincs.”

Egy dolog bizonyos: a Continoom továbbra sem áll harcban sem a keményebb hangzással, sem az elektronikus zenével. A magát fusion metal zenekarként jegyző banda számaiban egyaránt keveri a metal, breakbeat és dubstep elemeit, néhány helyen pedig még világzenei témák is felcsendülnek a lemezen, amelyről a Scream My Name című számra hamarosan egy 360-as videoklipet is készítenek a srácok.

A lemez megjelenését rögtön a címadó dalára készült lyric video követte:

A 10 dalt tartalmazó album a magazin a Hammer World CD mellékleteként került publikálásra, és elektronikus formában az ismert zenemegosztó portálokon is elérhető. A Continoom az új albumot – és a több dalt is ihlető hölgyeket – nőnapon a Backstage Pub-ban ünnepeli meg egy lemezbemutató koncerttel, az Ann my Guard társaságában, ahol Gravel Shores fogja melegíteni a népet akusztikus VoiVod feldolgozásokkal. Esemény FB oldala: ITT!
Az albumot itt tudod meghallgatni:

A Continoom zenekart pedig itt tudod követni:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7814617118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása