Rozsdagyár

NEEDLESS - Dalpremier: The Monolith

2019. február 18. - Felicium
_dsc6488.jpg
Friss szöveges videóval jelentkezett a Needless zenekar. A 2004-ben alapított thrash/death metalt játszó csapat hamarosan megjelenő "Heresy" című albumának első dalát mutatja most be, melyet The Monolith-re kereszteltek (korábbi anyaguk lemezkritikája ITT olvasható).

A „The Monolith” az egyik legújabb szerzeményünk a készülőben lévő első nagylemezünkről, mely ‘Heresy’ névre fog hallgatni, és várhatóan 2019 nyarán fog megjelenni. 

A dal a vallási fanatizmus témakörét boncolgatja, középpontban magával az emberrel, aki pusztítással hirdeti a saját képére formált ideáit.

Jelen pillanatban a lemez felvételein dolgozunk a gyulai No Silence Sound Stúdióban, ahol a munkálatok Simon István ’Simi’ vezényletével zajlanak.

Legutóbbi klipünk óta egy hosszabb kihagyáson és tagcserén is átesett a zenekar, viszont most újult erővel hamarosan az immáron harmadszorra megrendezésre kerülő Berserk Feszten élőben is megmutatkozunk.
A buli eseménye: ITT található.

Korábbi anyagaik:
The Dark Spirit Of Ages (EP) 
Stalkers Of Athanasia (Single) 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr714630120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása