Rozsdagyár

MARK LANEGAN - Ősszel új lemezével érkezik a Dürer Kertbe

2019. április 29. - Felicium

9793435ahw.jpg

A grunge hangjaként is nevezett Mark Lanegan új lemezével tér vissza Magyarországra. A karcos hangú zseni élete során szinte minden fontos kortárs rock előadóval zenélt már együtt, szólókarrierje során eddig 10 lemezt jelentetett meg, mára pedig bejelentette az októberben érkező "Somebody’s Knocking"-ot. A friss albumot zenekarával november 25-én mutatja be a Dürer Kertben.

Mark Lanegan a nyolcvanas évek közepén kezdte karrierjét a Screaming Trees-ben, majd a Queens of The Stone Age-el játszott, zenélt együtt Kurt Cobainnel és Krist Novoselic-kel, jellegzetes hangja miatt pedig együttműködései száma szinte végtelen..

Ahogy előző lemezén, az október 18-án várható "Somebody’s Knocking"-ban a gitárzene mellett ezúttal is fontos szerepet kap dalaiban az elektronika. Mark elmondása szerint az elektronikus zene gyerekkora óta fontos számára, így az új lemezen például lesz majd egy, a New Order előtt tisztelgő darab is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2414790668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása