Rozsdagyár

PLASTICOCEAN - Klippremier: Tarts ki

2019. július 18. - Kovenant

plasticocean_bandphoto_2019.jpg

Megjelent a PLASTICOCEAN zenekar Tarts ki című dalához forgatott videoklip, az ősszel megjelenő "Békétlen" című lemez előfutára. Budapesten legközelebb július 18-án az A38 Hajó tetőteraszán a Tiansen és The Tumor Called Marla társaságában, majd augusztus 30-án a Barba Negra Trackben az AWS előtt találkozhat a közönség a zenekarral.

A soproni PLASTICOCEAN zenekar dalai leginkább a metalcore, a deathcore és a djent stílusokat ötvözik. A zenekar egyik megkülönböztető jegye a kiemelkedően dinamikus, erős és magával ragadó színpadi produkció. Ez az erő a hangfelvételeiken is visszaköszön. Másik markáns jellemzőjük, hogy a lendületes gitárriffeket és a földrengető breakdown-okat keverik dallamos, tiszta énekkel. 2017-es indulásuk óta számos haza tehetségkutató dobogós helyezése mellett, a 2018-as Hangfoglaló Program Induló előadói alprogram támogatottjai közé kerültek egyetlen metál zenekarként (bemutatkozó albumuk kritikája ITT olvasható).

Idén nyáron több hazai fesztiválon is találkozhat a közönség a zenekarral, többek között a Feszt!Eger nagyszínpadán, a Campus Fesztiválon, a FEZEN Fesztiválon, az Abaliget Progcampen és a szolnoki Provakáción. Július 18-án az A38 Hajó tetőteraszán, majd augusztus 30-án a Barba Negra Trackben az AWS zenekar előtt lesz lehetőség meghallgatni néhány új dalt az ősszel megjelenő magyar nyelvű lemezről. Ősszel a zenekar országos lemezbemutató turnéra indul. A turné első állomása 2019. október 5-én lesz a Robotban, a budapesti What On Earth zenekarral, akik csatlakoznak a turné többi vidéki állomásához is.  

Fotó: Csordás Bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9114968882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása