Rozsdagyár

ARCHAIC - Úton a Wackenre, pénteken csapnak a húrok közé

Egy zászló mindenek felett, azaz jótékonykodik a csapat!

2019. július 30. - Felicium

20190730_100832.jpg

Ezen a héten pénteken az Archaic a Wacken-fesztiválon lép fel, délután 16 órakor, ugyanis ők nyerték a magyarországi Wacken Metal Battle tehetségkutatót, melynek köszönhetően most az egyik legnagyobb múltú fesztiválon bizonyíthatnak.

Megpróbáljuk lemosni az összes Wacken Metal Battle résztvevőt, és megmutatni, hogy milyen erős a magyar underground. Mindenkit képviselünk majd, ott lesztek velünk a színpadon egy magyar zászlóval. A fesztiválon ezt a zászlót megpróbáljuk minél több zenésszel aláíratni, Gary Holt jóemberrel is természetesen, aki ismét üzent nekünk. Már aláírták a Nervosáék, Dying Fetusék, Kill with Hate, Vaderék, Destructionból Schmier, stb. Ez a zászló a mementónk lenne, és valami más is ...

Nagyon megérintett minket, hogy a hazai Wacken Metal Battle-n ott volt fiatal rajongónk Péter, aki cochleáris implantátummal él. Ennek ellenére szereti a zenénket, ott volt amikor nekünk szükségünk volt rá, szavazatával segített nekünk megélnünk a Wacken álmot. Gondoltuk, mi is segítünk olyan embereknek akik elvesztették hallásukat, és a cochleáris implantátum segítségével visszanyerhetik.

Ezért arra gondoltuk, hogy a sok zenész által aláírt zászlót elárverezzük, és a befolyt összeget jótékony célra felajánljuk a Magyar Cochleáris Implantáltak Egyesülete (Macie) számára. A jótékonyságról bővebben majd Facebook-oldalunkon lehet tájékozódni (ITT). Találkozunk itthon 2019.08.05.-én a Jugle Rot-on illetve 2019.08.30.-án a Tattoo the Sun fesztiválon, ahol megpróbáljuk átadni az Macie képviselőinek a befolyt összeget. Ne feledjétek: KEEP SUPPORTING THRASH METAL!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7714986926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása