Rozsdagyár

UKK&ROLL 2020 - Elkészült a jövő évi program!

2019. december 30. - Felicium

ukk_2020_fekvo-2_kicsi.png

Idén nyáron mi is ellátogattunk a szám szerint negyedik Ukk & Roll fesztiválra. Az ott készült képeket és egy bővebb beszámolót is megosztottunk veletek akkor, amit ITT olvashattok. Természetesen 2020-ban sem marad le a fesztivál, sőt robog gőzerővel tovább. Rengeteg visszatérő és persze új csapattal is találkozhatunk majd az új évtized első nagy ukki rendezvényén, ahol többek közt ott lesz a ROAD, Depresszió, Rudán Joe, Kalapács, Rómeó Vérzik és az elmaradhatatlan P.Mobil nagykoncert is.

Mielőtt tüzetesebben átnéznénk a fellépők listáját, fontos megjegyezni, hogy a jegyek értékesítése pontosan az új év legelső másodperceiben indul, ugyanis 2020 január 1-én 00:00-tol már le lehet csapni a legolcsóbb bérletekre. A "helyszín" szokásos módon a jegy.rock1.hu.

Ahogy már említettük tehát, ott lesz az idén legújabb "Nehéz szó" című lemezével jelentkező Depresszió, a P.Mobil, akik nyár végén különleges feldolgozás albummal örvendeztették meg rajongóikat, a ROAD, akik nyáron válogatáslemezzel ünnepelték az elmúlt 15 évet, a hazai klasszikus heavy metalt képviseli majd Kalapács és Rudán Joe, természetesen utóbbi rock klasszikusokkal és saját dalokkal fűszerezve, de a modern kori rock n' roll fenegyerekei, a Rómeó Vérzik sem maradhat ki a fesztivál felhozatalából.

A Junkies ezúttal is akusztikus formában hozza el legjobb dalait, a Blues Company koncertjén természetesen a szokásos őrült hangulat várható, a Disco Expressen pedig ismét elszabadul a retro hangulat. Szintén visszatérő még a Chrome RT, a STULA ROCK, Üzemi Terület és a V2Raiders, akik minden évben felelősek a fesztivál méltó megnyitásáért.

A keményebb és modern metal zene kedvelőinek is nyújt majd kellemes pillanatokat a lista, ugyanis idén sem marad el a szokásos Samas zúzda, akik legújabb dalaikkal rombolnak majd, Őcsényből szintén friss dalokkal érkezik a LAY, valamint visszatér a New Friend Request és a Pair O' Dice. Ott lesz még az újjáalakult Rebel, Szaládi Károly (ex-Crossholder) vezényletével.

A thrash metal rajongói sem unatkoznak majd, ugyanis az idei Wacken Metal Battle hazai győztese és nemzetközi második helyezettje, az Archaic is eljön, hogy ránk szabadítsa saját dalait. Stílusba vágó módon érkezik mellettük még a soproni Innistrad is.

Ott lesz Schrott Péter, a fesztivál elhagyhatatlan "kabalája", aki nem csak a színpadon ragad mikrofont, hanem a felkonferálásokért is felelt az elmúlt két évben. Ismét játszik a Fonogram díjas Asphalt Horsemen, valamint első bálozóknak számítanak majd a Zombie Jumping, Shabby Blues Band és a Power.

Tavaly kísérleti jelleggel jött létre a kocsma sátor, ahol akusztikus koncertekre került sor kora délután. A nagy sikerre való tekintettel idén is ott lesz a Beach Boyz (Stula és Molnár Péter duója), Angyalszemek, valamint Badár Sándor humorista, aki természetesen megnevettetni érkezik és jókedvet hoz majd a fesztivál területére.

Ha pedig a tribute csapatokért van valaki oda, akkor is talál számára kedves zenekarokat, ugyanis ismét játszik a Feuer Frei (Rammstein tribute), ÉDÁSZ (AC/DC tribute) és az Iron Inside (Iron Maiden tribute). Az elmaradhatatlan fesztiválzárásról pedig a szokásos Deresedő Wild Gerlicék házibuli gondoskodik.

ukk_plakat_alap-9_kicsi.png

Bérlet árak:

6999 Ft ▲ Early Bird - 2020.01.31-ig vagy a készlet erejéig
8499 Ft ▲ 2020.03.30-ig vagy a készlet erejéig
9999 Ft ▲ 2020.04.30-ig vagy a készlet erejéig
11 999 Ft ▲ 2020.05.01-től és a helyszínen

Napijegyek később, a bérletek fogyásától függően lesznek meghírdetve.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8315373988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása