Rozsdagyár

MORHORD - Klippremier: Inner Awakening

2020. január 19. - Kovenant

morhord.jpg

Kereken tizedik születésnapját ünnepli a dunaújvárosi banda, a Morhord: a jeles alkalomból pedig egy vadonatúj klippel is előrukkoltak, mely a hamarosan megjelenő "Bloodsheed" című lemezük nyitó szerzeményéhez, az Inner Awakening című dalhoz készült. A zenekar előző, "Pre-Bloodshed" című korongjának koncepcióját folytatja majd az új anyag: ez is a gonosz Morhord ténykedéséről fog szólni.  

Az előző lemez ott ér véget, hogy mindenki halottnak hiszi Morhordot. Az Inner Awakeningben kiderül róla, hogy annyira gonosz, hogy a lelke nem tud nyugovóra térni, ezért feléled, majd figyelme egy ápolóra összpontosul, akit a végsőkig hajszol. Morhord lelke ezután lángra kap, és egy ártatlan gyermekben látja meg önmagát. Rá és kis életére a lemezen kitérünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1615416910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása