Rozsdagyár

PHOENIX RT - Klippremier: Nincs mit vesztenem

2020. február 06. - Kovenant

phoenix_rt_1.jpg

Kicsivel több mint egy évvel a "Mi kell több?!" című lemezük megjelenése után a felvidéki rockzenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyaguknak.

2020. január 26-án jelent meg a Nincs mit vesztenem című friss dal, melynek klipjét Kerecsen Laci és csapata, a Syndrome készítette. 

Az elmúlt két év nagyon mozgalmas, aktívidőszak volt a zenekar életében. Marci érkezése hatalmas lendületet hozott, folyamatosan írjuk a dalokat, koncertezünk. Egy évvel a Mi kell több?! lemez megjelenése után, decemberben újra stúdióba vonultunk, és elkezdtük az új anyag felvételeit. Első körben három dalt rögzítettünk, melyek közül itt az első, a Nincs mit vesztenem. Úgy, ahogy az előző két lemeznél, most is Varga Zolival /SongSong Production/ dolgozunk együtt. Úgy érezzük, hogy megint egy nagyon ütős lemez van készülőben.

Egy ingyenes nagyszabású bulival indítjuk az évet a nemesócsai kultúrházban, egy héttel később pedig a zenekar történetében először Londonban zenélünk az Alvin és a Mókusok társaságában. Többségében önálló koncertjeink lesznek, de fellépünk 1-1 buli erejéig a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega, valamint a Hooligans vendégeként is. Minden pontos infó megtalálható a Facebook-oldalunkon, érdemes csekkolni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2515462436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása