Rozsdagyár

ALIT - Klippremier: Feltörekvő hős

2020. március 13. - Kovenant

alit.JPG

Friss klippel és dallal jelentkezett a 2018-ban létrejött budapesti post-hardcore csapat, az AliT Egy korábbi projekt (Harrisons) megpihenése után 2018-ban kezdett el új dalokat írni Baksa Dániel és Puskás Ádám.

rikus, progresszív post hardcore + pop punk magyarul, de egyszerűen fogalmazva, csak rock'n roll! Hogy miben különbözik az AliT a többiektől? Lehet, hogy semmiben, de az biztos, hogy mi négy különböző srác vagyunk, eltérő egyéniségek, eltérő zenei ízlésselAz első nagylemezünk, melyet "Festett árnyak" címre kereszteltünk, 2020 áprilisában érkezik és a gyermekkori traumáinkat próbálja végre megfelelő útra terelni, de sajnos még a jelenben sem sikerül mindig a jó irányba fordulnunk. Tíz dalon át próbáljuk elmondani, hogy mit éreztünk akkor és most. Az album első előfutára, a Feltörekvő hős február 29.-én jelent meg. Március végén érkezik Börtön címmel a következő dalunk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6615519808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása