Rozsdagyár

ECLIPSE OF THE SUN - Dalpremier: Brave Never World

2020. március 22. - Kovenant

eclipse_of_the_sun_1.JPG

A székesfehérvári doom/death alakulat, az Eclipse Of The Sun az orosz Satanath Records gondozásában jelenteti meg második soralbumát április 25-én "Brave Never World" címmel. Most a címadó tétel hallgatható meg a hajtás után.

A zenekar 2010-ben alakult egy Duath nevű death metal zenekar romjain. Számos koncert, több különböző zenei anyag van már a hátunk mögött. Stílusunk folyamatosan változott, alakult az évek alatt, de az alapja mindig ugyanaz maradt: doom és death metal szimfonikus keveréke, sok tiszta énekkel és dallammal. Jelenleg az új albumunk kiadására készülünk. A csapat tagsága 2020-ban: Antal Dávid (dob), Kantár György (basszus), Kovács Gergő (gitár), Szöllősi Dániel (ének, gitár).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7615545754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása