Rozsdagyár

EVANESCENCE - Friss klip és 9 év elteltével új album

2020. április 29. - Felicium

93679885_10156886117666786_6082159529246588928_o.jpg

Az Evanescence visszatért! 9 év telt el legutóbbi, az együttes nevét viselő albumuk megjelenése óta, és a csapat készen áll arra hogy megjelentesse vadonatúj lemezét, „The Bitter Truth” címmel. Az új album előfutára a „Wasted on You” című dal, melyhez egy egyedi hangulató videkóklip is készült.

A „Wasted on You” című videót a zenekar tagjai – Amy Lee  énekes-dalszerző és zongorista, Tim McCord basszusgitáros, Will Hunt dobos, Troy McLawhorn és Jen Majura gitárosok – iPhonejuk segítségével rögzítették, hiszen jelen pillanatban mindannyian otthonukban tartózkodnak, elszigetelve. Ennek köszönhető a különleges videó (melyet P.R. Brown rendezett a zenekarral együttműködve) tökéletesen megmutatja azt az érzelmi hullámzást amely a jelenlegi helyzet okoz, hűen  tükrözve a belső csúcspontokat és mélységeket, amelyeket mindannyian napi szinten tapasztalunk.

P.R. Brown rendező hozzáteszi: „Miután elkezdtük a felvételeket megnézni, egyértelmű volt, hogy a zenekar tagjai hasonló dolgokon mentek keresztül. Amikor elkezdtem az anyagot szerkeszteni, és felépíteni a koncepciót, láttam, hogy ezek az életképek újra és újra lejátszódnak. Ezeket a pillanatokat kapcsoltam össze annak érdekében, hogy a zenekar elmesélhesse mit is éreznek, min mennek keresztül.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8115648288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása