Rozsdagyár

RURAL PITCHFORK - Stonermocsok Tatabányáról

2020. augusztus 11. - Kovenant

rural_pitchfork.jpg

Új szöveges videóval jelentkezett a tatabányai Rural Pitchfork a Betrayed Your Own című dalra, mely az idén megjelent bemutatkozó kislemezen kapott helyet.

A Rural Pitchfork zenekar azzal a kettős céllal jött létre 2013-ban, hogy a tőlünk telhető legtöbb sört megigyuk, illetve hogy húzós, mocsárszagú stoner/southern mocskot játsszunk, valahol a Crowbar és a Down nyomdokain. 

Az évek során koncerteztünk - többek között - a Magma Rise, a Don Gatto, a Cadaveres és az Omega Diatribe társaságában. Közben a második cél egyre nagyobb hangsúlyt kapott, így 2020-ban (csak digitális formában) napvilágot láthatott a zenekar kétszámos debütáló kiadványa, amely a "Simple Rural Solution" címet viseli. A felvételek Kökényes Dániel és Csósza Dávid irányítása alatt zajlottak az Ellátótér Hangstúdióban. A kislemez egyik dalához szöveges videó is készült, melynek vizuális megjelenéséért Hartdégen Ákos felelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9816128514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása