Rozsdagyár

RÓMEO VÉRZIK - Itt a csapat történetének legütősebb albuma

2020. október 12. - Kovenant

romeo_verzik.jpg

Október 15-én érkezik egy korongnyi keleti rock ’n roll - friss lemezzel rukkol elő a Rómeó Vérzik. A felvidéki kvartett ugyanis a márciustól tartó kényszerpihenő alatt sem tétlenkedett: 11 ütős rocknótát dobtak össze – ráadásul elmondásuk szerint a "Szűk a tér" a zenekar legerősebb anyaga a 2004-ben megjelent slágergyáros "Engedd belém" korong óta.  

„A lázadásra fektettük a hangsúlyt, igazi, tökös rock ’n roll anyag lett. Nagyon várom már, hogy végre a közönség is hallhassa a dalokat, kíváncsi vagyok a visszajelzésükre..” - nyilatkozta a frontember, Kovács Koppány a közelgő megjelenés kapcsán.

Az október közepén érkező, kilencedik nagylemez előfutáraként korábban már megjelent az album slágergyanús, No Future című nótájának zenés videója. „Ez egy ízig-vérig Rómeó Vérzik klip, nagyon fontos üzenettel: hiszen az embereknek szükségük van a szabadságra, a korlátok nélküli életre. Ez a dal pedig pont erről szól.” – így kommentálta a csapat a szeptemberi premierkor az amúgy 8 méter magasan, egy hangár tetején forgatott videót.

Most pedig – amennyire a még mindig tartó vírushelyzet engedi – felkerekedik a brigád, hogy hosszú pihenő után ismét a húrok közé csapva elhozza a "Szűk a tér" zúzós anyagát végre élőben is a rajongóknak. Húzós riffek, odamondós, pörgős szövegek, fülbemászó dallamok: egyszóval igazi Rómeó Vérzik hangulat, fergeteges buli várja a közönséget a megcsonkított 25 éves jubileumi turné egyetlen budapesti állomásán, október 16-án, Budapesten, az Analog Music Hall színpadán. Ráadásul az új koronggal érkezők extrán jól járnak: a zenekar legénysége a koncert előtt 18 órától a helyszínen dedikálja az előre megvásárolt "Szűk a tér" példányokat, és egy sörre is meghívja a friss lemeztulajdonosokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2716236474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2020.10.12. 15:22:52

Ismét egy tcs hasonmas. Köszönjük a közreműködést lapozzunk.
süti beállítások módosítása