Rozsdagyár

KALAPÁCS - Dalpremier: Nem adom alább

2020. október 13. - Kovenant

kalapacs2020.jpg

November 6-án egyszerre két kiadvánnyal ünnepli a Kalapács zenekar 20. születésnapját: megjelenik a 12 új dalt tartalmazó "Világvégre" stúdióalbum (CD-n, MK-n és LP-n is), illetve "Kikalapált dalok" címmel egy különleges, 30 dalos dupla feldolgozáslemez, amelyen 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács-dalt az elmúlt 20 év lemezeiről (2018-as korongjukról írt kritikánk ITT olvasható). A "Világvégre" lemezről az első friss dal, a Nem adom alább már meg is hallgatható szöveges videóval együtt, illetve elindult az előrendelés is a zenekar hivatalos honlapján, frissített merchandise-kínálattal (pólók, maszkok, passtartók).

A "Kikalapált dalok" tribute-kiadvány elsősorban a legfanatikusabbak számára, előjegyzésben érhető el az új albummal együtt - rajongói csomagban ITT! Ennek a borítója többek számára lehet ismerős, ez nem véletlen, hiszen tribute-albumhoz illően a grafika is tisztelgés a heavy metal egyik legnagyobb zenekara, a Judas Priest előtt, a "Ram it Down" lemez pedig címe miatt is egyértelmű választás volt, ezzel utalva a dalgyűjtemény címére is. A "Kikalapált dalok" és a "Világvégre" borítóit - az “Örökfekete” és az “Enigma” lemezekhez hasonlóan - Devecz Ádám (HammerWorld) készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4016238178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása