Rozsdagyár

FLESHGOD APOCALYPSE - Klippremier: No

2020. december 18. - Kovenant

fleshgod_apocalypse2020.jpg

Az olasz szimfonikus death metal csapat, a Fleshgod Apocalypse új dallal és a hozzá forgatott klippel jelentkezett No címmel. Francesco Paoli frontember néhány gondolatot is megosztott rajongóival a nóta kapcsán.

Olyan világban élünk, melyben az emberek összetett kérdésekre egyszerű válaszokat várnak el. Önmagukba szerelmes tanácsadó guruk, álhírek és csodapirulák ömlenek ránk a tévéből, megoldást kínálva összes problémánkra. Ha lebutított választ keresel a bonyolult valóságra, akkor légy tudatában annak, hogy a végeredmény nem pontosan olyan lesz, mint amire vártál. Megtalálod a választ a világ megmentésére a Google-on? Nem. Megváltoznak-e a dolgok, ha nem cselekszünk? Nem. Önmagunk becsapása mire vezet vajon? Sehová. Tud-e a zene és általában a művészet segíteni bennünket abban, hogy ezzel a káosszal szembenézzünk? Teljes mértékben igen! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9316350150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása