Rozsdagyár

TOXIC TWINS PROJECT - Jozzy & Kozy | Hazai Reménységek #54

2021. január 26. - Felicium

facebook_banner.jpg

A Toxic Twins két gitáros, Jozzy (TheHellfreaks, Live Life Hard band, Szarka Tamás és Ghymes, ex-Leander Rising, ex-Wendigo) & Kozó "Kozy" Tamás (ex-Wendigo, ex-Da Capo) projektje. Ezt az érdekes duót mutatjuk most be nektek a Hazai Reménységek 54. részében.

A zenei projektet 2020-ban hívták életre azzal a céllal, hogy számukra kedves zenét írjanak és olyan énekesekkel készítsenek dalokat, akiket nagyra becsülnek. Természetesen lesznek azért instrumentálisan hangszerelt zenék is.

2004 és 2010 között a Fonogram-díjas Wendigo zenekarban játszottak együtt, majd útjaik szétváltak. A barátság szerencsére megmaradt, így csak idő kérdése volt, hogy a szálak zenei téren is újra összefussanak.

Miért választottátok a Toxic Twins Project nevet?

A Wendigo-s időkben a zenekarban játszó barátaink hívtak így bennünket (talán eredetileg BZ ötlete volt), miután a hajkoronánk hiánya miatt erőteljes volt a hasonlóság, valamint a zenekari munka mellett a party időszakában is 110%-os teljesítményt nyújtottunk.

Annak ellenére, hogy az elmúlt 10 évben sok minden megváltozott, ez a név a közös sikereinkre emlékeztet, és arra inspirál bennünket, hogy tudásunkat és tehetségünket újra egyesítve modern és vehemens gitáralapú zenéket alkossunk. 

A tervünk az, hogy rendszeresen készítünk dalokat és videókat, különböző tartalmakat osztunk meg a gitározással, zenéléssel kapcsolatban. Első klipünk, a Horváth István “Pityesszel” közösen készített “Megközelíthetetlen” 2021. január 31-én jelenik meg, és további 4 -5 dal megjelenését tervezzük 2021-ben.

megkozelithetetlen_thumbnail.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2016403060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása