Rozsdagyár

BEFORE WE FALL - Klippremier: Healed By Fear

2021. március 25. - Kovenant

before_we_fall.jpg

A Before We Fall egy budapesti székhelyű modern metal zenekar, mely klippel is megtámogatta legújabb, Healed By Fear című dalát. A nóta az azonos című, 2021. április 30-tól elérhető EP-n lesz megtalálható, mely a finn Inverse Records gondozásában fog megjelenni. Az EP felvételei a Stray Heart Records-ban, míg a keverés és masztering a No Silence Stúdióban készültek.

Legújabb, Healed By Fear címmel megjelenő kislemezünk három dalt tartalmaz, melyek mindegyike belső énünk megtalálásának a témaköre körül forog. A címadó dalhoz készített klipben igyekeztünk a belső útkereséshez illő atmoszférát képileg is megteremteni, mely során próbáltunk új megvalósítási módokat keresni a korábbi dalainkhoz képest, melyek a "Nothing's Gonna Be The Same" című első kislemezünkön találhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6716479684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása