Rozsdagyár

EXODUS - A csapat dobosát gyomorrákkal kezelik

2021. április 13. - Kovenant

tom_hunting.jpg

Az Exodus dobosa, Tom Hunting ma jelentette be, hogy laphámrákkal diagnosztizálták. A kezelések már meg is kezdődtek és reméli, hogy a nyilatkozatával mindenkiben tudatosítja a betegség veszélyességét (a thrash metal banda eddigi utolsó lemezéről ITT írtunk kritikát).

Ma megkezdődik a laphámrákom kezelése. Ez egy olyan gyomortumor, melyet februárban a gyomrom felső szakaszában diagnosztizáltak. Azért teszem ezt közzé, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy vegyék komolyan a gyomor- és a nyelőcsőproblémák tüneteit. Ha ezek nem szűnnek, akkor azonnal forduljanak orvoshoz. Nem szégyellek erről beszélni: úgy gondolom, hogy az általam megtapasztaltak vagy megosztott információk sok embernek segíthetnek. Ez egyértelműen mindenkinek csak használhat. Ha megnevezheted az ellenséged, az máris erővel tölt fel és egy lépéssel közelebb leszel a legyőzéséhez! 

Oké, ez volt a rossz hír. A jó hír az, hogy remekül érzem magam fizikálisan. Szétütöm ezt a nyavalyát, mint egy  átkozott pergődobot, mely pénzzel tartozik nekem!! Kiváló orvosaim vannak és rengetegen támogatnak is, mely így együtt egy egész hadsereg. Kész vagyok küzdeni! 
 
Ebben az évben sok okunk van ünnepelni: kiadunk egy karrier-meghatározó albumot és utána turnézni fogunk. Alig várom, hogy mindenki hallhassa ezt a lemezt, de még izgatottabb vagyok a koncertezés kapcsán. Hamarosan mindannyiótokkal találkozunk. Sziasztok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5816500098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása