Rozsdagyár

ANTARES - Klippremier: Fresco

2021. május 25. - Kovenant

antares2021.jpg

"InSanity" címmel megjelent az Antares második nagylemeze. A Junior Artisjus- és Öröm a Zene-díjas zenekar a megkezdett zenei úton haladt tovább, énekesük szerint az új dalokat nemcsak játszani, de hallgatni is nehéz. Az albumon vendégszerepel Ferenczi György, és a Fresco című dalukhoz klipet forgattak Szombath Mátéval. A lemez bemutatója június 5-én lesz Budapesten, az Analog Music Hallban.

Az Antares szinte a semmiből tűnt fel még 2019-ben, amikor egyéves intenzív próbatermezés után jelentkeztek a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatóra, amelyet rögtön meg is nyertek. Ezután nagyon felpörögtek az események a zenekarnál, elhódították az Öröm a Zene tehetségkutató fődíját, megjelent a debütáló lemezük, Junior Artisjus-díjban részesültek, velük indult a Dalfutár negyedik szériája, hogy csak a fontosabbakat említsük. Zenéjükben sok stílus felbukkan, legyen az progresszív rock, metal, hip-hop, jazz, funk valamit soul, és ez a változatosság jellemzi a második lemezüket is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4216571844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása