Rozsdagyár

DEVOID - Klippremier: Burn Alive

2021. június 15. - Kovenant

devoid_1.jpg

Kijött a győri Devoid zenekar második klipje a Burn Alive című dalra, mely a csapat nemrégiben megjelent második, "Dusk" című soralbumán szerepel (a lemezkritikánk ITT olvasható).

Waldmann Szilárd, a zenekar frontembere a következőket mondta a klipről:
Mindaddig a terrorizmus távoli dolognak tűnik amíg az ember nem találkozik vele személyesen. A dalt az őszi bécsi terrortámadás ihlette, sokkoló volt látni, hogy olyan helyen épp egy merénylet zajlik, ahol te még két hete a barátnőddel sétáltál és amúgy is rengeteg gyermekkori emlék köt oda. A dal szövege egyes szám első személyben íródott és egy ilyen elmekórtani esetnek a fanatikus gondolatvilágával foglalkozik. Azt taglalja, hogy mikor billen át oda a beteges vallási fundamentalizmus, hogy valaki merényletre szánja el magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2416594378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása