Rozsdagyár

METAL FACTORY - Egy hét múlva start a Szalki-szigeten

2021. június 28. - Bodzilla

mf.jpg

Már csak egy hetet kell aludni, és kezdődik hazánk legnagyobb punk/rock/metal fesztiválja Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten. A jelenleg is fennálló helyzet miatt sajnos az idei Rockmaraton is kútba esett, de a szervezők - nem eléggé dicsérhető módon - úgy döntöttek, hogy megrendezik a Rockmaraton kistestvérét, a Metal Factory fesztivált.

A már megszokott helyen és időben, ám külföldi fellépők nélkül dübörög a rock Dunaújvárosban. Az adott körülmények között a lehető legszélesebb zenei felhozatallal és baráti italárakkal (1 korsó sör vagy 4 cl Unicum 400 forintért!) várják a fesztiválhangulatra kiéhezett rockközösséget.

mfarak.jpeg

Aki a nulladik napon érkezik, az sem marad élőzene nélkül, ami megalapozza az egész heti elhajlást. Figyeljétek a Rockmaraton Facebook-oldalát és készüljetek a hosszú pauza utáni első, igazán nagyszabású fesztiválra! Azt az egy hetet meg már fél lábon is...

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7416606692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása