Rozsdagyár

I'M DOROTHY - Klippremier: Kitörölhetetlen

2021. június 29. - Kovenant

i_m_dorothy3.jpg

Az Ez csak Rock and Roll című Beatrice-feldolgozással jelentette be, majd a két hete megjelent Sorsszerű című új dallal mutatta meg Dodo, hogy miképp is fest a zenekar jövője, és az élet a Dorothy után. I’m Dorothy néven egyelőre vendégekkel készültek dalok, a legutóbbi videó végén azonban nyilvánvaló vált, hogy hamarosan teljes lesz a felállás. A friss klipes dalban most bemutatkoztak az új arcok is, a Kitörölhetetlen videója ismét Hajnal Ádámmal és Epos Tomival (ST3VIDEO) készült. 

A Kitörölhetetlen egy pörgős, de hangszerelésében elég komplex dal arról, hogy az elmúlt közel 10 év milyen emlékeket, tapasztalatokat hagyott bennem. Ez az első I’m Dorothy-klip, melyet már zenekarként Bartha István és Rinkács Péter gitárosokkal, valamint Győri Ádám dobossal együtt készítettünk. A forgatás izgalmas helyszínen, nagyon jó hangulatban telt és úgy érezzük, hogy a videóval sikerült elcsípni a dal lendületét. Hamarosan jövünk a nyári koncertdátumokkal és alig várjuk, hogy a jól bevált dalok mellett bemutassuk az új szerzeményeket is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3316608156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása