Rozsdagyár

MIKE HOWE - 55 éves korában elhunyt a Metal Church frontembere

2021. július 27. - Kovenant

mike_howe.jpg

A legendás amerikai power metal csapat, a Metal Church hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy ma hajnalban 55 éves korában elhunyt énekesük, Mike Howe. A halál oka nem ismert.

Mély fájdalommal tudatjuk rajongóinkkal, hogy testvérünk, barátunk, a heavy metal egyik igazi legendája, Mike Howe ma hajnalban a Kalifornia állambeli Eureka városában található otthonában elhunyt. Teljesen le vagyunk sújtva, nem találjuk a szavakat. Kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben a Howe-család és a zenekar magánéletét ebben a rendkívül nehéz és fájdalmas időszakban.

Mike Howe 1988-ban csatlakozott a Metal Church soraihoz és három klasszikus albumukon is ő énekelt. 1996-ban a banda feloszlott. Bár a korábbi felállás 1998-ban újjáalakult, a szekér csak akkor indult be igazán, amikor Howe távozását követően húsz évvel újra csatlakozott társaihoz 2015 tavaszán. Ezután két lemez is készült vele, a 2016-os "XI" címűről ITT írtunk kritikát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3116639446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása