Rozsdagyár

DARK TRANQUILLITY - Kilépett a dobos és a basszusgitáros

2021. augusztus 14. - Kovenant

dark_tranquillity2021.jpg

A svéd dallamos death metal alapbrigád, a Dark Tranquillity hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy távozik a csapatból a dobos és a basszusgitáros, Anders Jivarp és Anders Iwers.

Anders Jivarp a kezdetek óta, az 1989-es alapítástól játszott az együttesben és minden eddigi lemezükön szerepelt. Anders Iwars pedig 2015-ben csatlakozott, így játéka az utolsó két albumon hallható (a két korong kritikája ITT és ITT olvasható). Az elkövetkező koncerteken a két zenészt Joakim Strandberg Nilsson és Christian Jansson helyettesíti.

Tényleg változnak az idők. 

Az elmúlt másfél év óriási kihívásokkal szembesített minket, hogy finoman fogalmazzunk. Mindannyiunknak volt ideje átgondolni az életben meghozott összes döntésünket és a mögöttük húzódó motivációinkat. Ha a természetesnek vett dolgokat lehántjuk magunkról, akkor világossá válik, hogy mi is az igazán fontos az életben. 

És ez bizony mindenkinek mást jelent. Anders Jivarp és Anders Iwers úgy döntött, hogy más dolgokkal kíván foglalkozni és elhagyja a zenekart. 

Ők a legcsodálatosabb, leglojálisabb és legelkötelezettebb barátok és zenészek, akiket csak megismerhettünk. Bármilyen fájdalmas is a távozásuk, tudjuk, hogy ha a szenvedély máshová szólít, akkor bizony követnünk kell ezt a hívást. 

Anders Jivarp természetesen a kezdetektől velünk volt, és alapvető fontossággal bírt a most ismert hangzásunk kialakításában. A dalai közül sok a rajongók kedvence és egy húsz évvel ezelőtti őrült isztambuli éjszakát nem számítva minden egyes koncertünkön szerepelt a megalakulásunk óta. Kíváncsian várjuk Anders jövőbeni zenei projektjeit. 

Anders Iwers az elmúlt hat év során játszott velünk, de a zenekar kezdetei óta ismerjük őt és úgy érezzük, hogy mindig is velünk volt. A két utolsó lemezünkön játszott és természetesen a koncertjeink stabil alapemberének is számított. 

Srácok, szeretünk titeket és csak a legjobbakat kívánjuk nektek minden jövőbeni tevékenységeitek során!

 

Mikael

Dark Tranquillity

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2316659422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása