Rozsdagyár

JINJER - Arat a Wallflowers album

2021. szeptember 02. - Jurancsik Eszter

194514251_331328548363138_5594378194970149982_n.jpg

Augusztus 27-ével jelent meg a Jinjer új albuma, a "Wallflowers". A Vortex, a Mediator és a Wallflower című szerzeményeket klipes formában is kihozta a Tatiana Shmailyuk vezette zenekar, valamint a lemez megjelenése előtt a következőket mesélte a dalokról az énekesnő:

"Ha mentális támogatást remélsz majd a daloktól, akkor rossz hírem van. Ezt ugyanis nem fogod ettől a lemeztől megkapni, mert nagyon sötét és nyomasztó lesz. Egyetlen vigasztaló szót nem találsz rajta. Nyugtalan az egész album."

A karantén ideje alatt rögzített album már most, alig egy héttel a megjelenését követően igen szép eredményeket ért el. Olyan országok TOP 10-es listájába került be, mint az Egyesült Államok, Kanada, Brazília vagy Ausztrália, de előkelő pozíciókat szerzett meg az Egyesült Királyságban és Németországban is, az iTunes alkalmazásban pedig a heavy metal lemezek között felért az első helyre.

Az albumon Tatiana megírta fiatalkorában tapasztalt élményeit is, a dalszerzés, a felvételek pedig nem egy sebet téptek fel a lelkében - elmondása szerint előfordult, hogy sírva fakadt a stúdióban (a zenekar előző két lemezéről ITT és ITT írtunk kritikát).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9816678104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása