Rozsdagyár

NEW FRIEND REQUEST - Pénteken indul az őszi turné!

2021. október 07. - Kovenant

nfr_turne.jpg

"Az NFR nem felejt!" Elmaradt 2020-as turnéját pótolja be idén ősszel a Pest-megyei modern metal csapat. A 2020-as év minden hazai zenekar életében embert próbáló időszak volt, de sokan fordították a koncertmentes időszakot kreatív tevékenységekre. A haza modern metal szférából egyre inkább feltörekedni látszó NFR is ezt az időszakot kihasználva készítette el második nagylemezét.

A "Lélekgyilkosság" címre keresztelt anyag már egy jóval kiforrottabb oldalát mutatja meg a zenekarnak, illetve sokkal erősebb vizuális támogatást kapott videoklipek és grafikák tekintetében is az előző anyagokhoz képest. Ám a csapat minden igyekezete ellenére a vírushelyzet miatt sajnálatos módon mégsem tudta azt méltó módon élőben színpadra vinni.

Így fogalmazódott meg a Nem felejtek elnevezésű turné ötlete:

Fontosnak tartjuk, hogy mindenhova elmenjünk játszani az országban, ahol csak szívesen látják a zenekart. Nem válogatunk sem városok, sem klubok között, mert számunkra az a legfontosabb, hogy az általunk képviselt üzenet a lehető legtöbb helyre és emberhez eljusson! Minden korlátozások okozta kockázat ellenére tartozunk ennyivel azoknak az embereknek, akik szeretik ezt a csapatot.

A zenekar frontembere, Kerecsen László (Leci) emellett azt is elmondta, hogy mivel már a zenekar javában a harmadik lemezén dolgozik, így ez inkább lesz egy, a banda teljes életművét átölelő turné, amelyben helyet kapnak a legrégebbi daloktól kezdve a még élőben sosem hallott új lemezes nóták is, de a középpontjában a "Lélekgyilkosság" lemez áll.

Az igazán színesnek és látványosnak ígérkező 10 állomásos turné következő bulija október 8-án Székesfehérváron kerül majd megrendezésre. A turné állandó vendége a budapesti Evolette zenekar lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1416714336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása