Rozsdagyár

FOXRIVER - Klippremier: Farkasok közt

2021. december 15. - Kovenant

foxriver.jpg

A budapesti Foxriver zenekar december közepén mutatta be legújabb dalát, a Farkasok közt című tételt, melyre klip is készült.

Az előző, kissé poposabb tételek után egy keményebb, lendületesebb oldalunkat kívántuk megmutatni az új dallal, így született az eddigi legmetalosabb dalunk, a Farkasok közt. Szövegét alapján a szám előző megjelenésünk,  a Levegő párjának tekinthető, hasonló dologról szól, más megvilágításban. Az ember próbál mindenkinek megfelelni, azonban egy ponton be kell látni, hogy ez nem lehetséges. Bármennyire is ez tűnik helyesnek, azzal csak magunknak ártunk, ha másokért szét próbálunk szakadni.

Az operatőri munkát Balog Tamás végezte, a videó utómunkálataiért Pál-Szabó András, a csapat gitárosa felelt. A zenekar első lemezét előreláthatólag a jövő év elején tervezi kihozni, Embernek maradni címmel. A stúdiómunkálatok már befejeződtek, pontos dátum azonban még nincs kitűzve.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2916784646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása