Rozsdagyár

INFECTED RAIN - Az új albumunkkal egy új fejezet kezdődik

2022. január 04. - Jurancsik Eszter

attachment-infected_rain_2021.jpg

Január 7-én jön ki az Infected Rain ötödik sorlemeze, amely az "Ecdysis" címet viseli majd. Három videó is megjelent a korongról: a Postmortem Pt. 1 októberben, nem sokra rá a Fighter, decemberben pedig a The Realm Of Chaos - utóbbi különlegessége, hogy a kaliforniai Butcher Babies egyik frontlánya, Heidi Shepherd vendégszerepel benne.

Miközben az egész világ mély depresszióban volt, az "Ecdysis" lassan, de biztosan érett. Az elszigeteltséggel töltött idő, távol minden tervünktől és célunktól, távol a szeretteinktől és a színpadtól, valami egészen újat és mást hozott ki belőlünk. Egy új fejezet kezdődik ezzel az albummal, a nyers érzelmek és a teljes elhivatottság fejezete.

- nyilatkozta a Postmortem megjelenésekor a moldáv zenekar. Elmondásuk szerint a 2020-as év igen komolynak ígérkezett, hiszen 2019 őszén már a Napalm Records felügyelete alatt adták ki "Endorphin" (kritika ITT) című albumukat, ám a világjárvány keresztülhúzta számításaikat.

Az elején ez az egész nagyon lehangoló volt, Las Vegas utcái pedig ijesztőek voltak az emberek és a fények nélkül. Mintha egy poszt-apokaliptikus filmben lettem volna! De később a családunk és a rajongóink támogató szeretetével összeszedtük magunkat, és most nagyon boldogok vagyunk, hogy megmutathatjuk, min dolgoztunk. Hamarosan kiadjuk az új albumot, megjelent néhány videoklip, kiadtunk egy dokumentumfilmet, egy speciális koncertet (The Devil's Dozen), sok minden történik tehát most!

- magyarázta az énekesnő Lena Scissorhands, akinek szomszédja a fent említett Heidi Shepherd. A Butcher Babies-ből ismert énekesnő 2013-ban költözött a Nevada államban fekvő városba, de csak néhány éve barátkoztak össze igazán.

"A The Realm Of Chaos arról a tragikus valóságról szól, melyben élünk. Amikor a dalt megírtam, megkérdeztem, vendégszerepelne-e a benne. Ő azonnal igent mondott, a dalt pedig a házi stúdiómban vettük fel, tulajdonképpen én voltam a hangmérnök."

A zenekar új albumára tehát már csak néhány napot kell várni, de mit is jelent a mű címe?

Az ecdysis latin szó, alapvetően arra az állapotra vonatkozik, amikor a hernyó bebábozódik és végül pillangóként születik újjá. Ezért is adtuk ezt a címet a lemeznek, hiszen minden álomba merült, a munkánkban pedig kényszerszünet jött. Szóval ez majdnem olyan, mint egy új kezdet, egy újjászületés. Újrakezdés egy reményteljesebb minőségben...

a3487054789_10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1616802842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása