Rozsdagyár

DΛRKMESS - Klippremier: Perpetual Apocalypse

2022. január 05. - Kovenant

darkmess.jpg

Elkészült a budapesti metalcsapat, a volt Vendetta Inc.-tagokból bő két éve megalakult Darkmess bemutatkozó klipje a Perpetual Apocalypse című dalukra. 

Zenakarrá válásunk sarokköveként raktuk le első videoklipünket, amellyel közös munkánk dinamikáját és alaphangulatát igyekszünk átadni. A választott dal, a már közös szerzeményeinkből álló következő anyag előfutára, amely az eddig megjelent anyagok atmoszférájának egy másfajta megközelítése.

Jövőre tervezzük a következő lemez kiadását egy másfajta videóanyag kíséretében és mindezt szeretnénk a lehetőségekhez mérten a legtöbb helyen élőben is bemutatni. Legközelebbi alkalommal január 15-én találkozhattok velünk Tiszakécskén a Don Gatto társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3416804152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása