Rozsdagyár

THE HELLFREAKS - Klippremier: Sabotage

2022. január 20. - Kovenant

the_hellfreaks2022.jpeg

Beastie Boys-feldolgozással jelentkezett a budapesti metal/punk formáció, a The Hellfreaks. A Sabotage című nóta várhatóan felkerül a Napalm Records gondozásában megjelenő új albumukra is (a banda előző lemezének kritikája ITT olvasható, míg a velük készített videointerjúnk ITT nézhető meg).

Aki régebb óta követi a zenekart, talán kevésbé lepődik meg a váratlan lépésektől. Szeretjük magunkat kihívások elé állítani és ezt a szemléletet magunk előtt tartani vezérfonálként. Többek között ezért döntöttünk amellett, hogy valami olyan dolgot csinálunk, melyet eddig még soha - formáljuk saját képünkre a rockzene történelmének egyik legendás darabját.

A négy ember által alkotott formáció tagjainak zenei ízlése kevés ponton találkozik száz százalékban, ezért egyáltalán nem volt egyszerű kiválasztani azt a dalt, mely mindenkinek megfelel. Amikor a Sabotage (Beastie Boys) gondolata felmerült, mindenki azonnal egyetértett. Nem csak szeretjük a zenekart, de azt is láttuk, hogyan tudjuk sajátunkként kezelve előadni a szerzeményt, megőrizve az eredeti hangulatot. Szokásos felvételi módszereinktől eltérően együtt játszva, egyszerre rögzítettük a hangszereket ezzel még inkább erősítve az autentikus vibe-ot. Nagyon szerettünk ezen dolgozni, reméljük nektek is tetszeni fog!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7616819408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása