Rozsdagyár

BLOODYWOOD - Klippremier: Aaj

2022. január 25. - Bodzilla

825638623.jpg

"Rakshak" címmel február 18-án jelenik meg a Bloodywood első, saját dalokat tartalmazó albuma. Az indiai metalcsapat rock- és popdalok súlyos feldolgozásaival hívta fel magára a figyelmet, aminek lenyomata a 2017-es "Anti-Pop Vol.1" album. Időközben készültek saját dalaik is, amelyek igazán egyedien szólalnak meg, az indiai nyelvű refréneknek és énekrészeknek, valamint az autentikus indiai hangszereknek köszönhetően. Az albumról korábban már közzétett Gaddar című dal után most itt az új előzetes, az Aaj.

Az Aaj arról a pillanatról szól, amikor rájössz, hogy megvan benned az erő, hogy megtedd, amit meg kell tenned, hogy azzá válj, akivé válni akarsz. Mindenkinek vannak démonai, van oka annak, ha megrekedünk a káros minták rutinjában, mindannyiunkban dolgozik a félelem attól, hogy valami újat próbáljunk ki. Ez a szám szikraként hivatott működni, tüzet akarunk gyújtani a hallgatóban, hogy mindezt legyőzze. Az Aaj tehát a következő szint félelem nélküli kereséséről szól, ezt kell tennünk, amíg a szívünk dobog.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9416823332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása